Casimcea.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Casimcea - Tulcea, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Casimcea - Tulcea, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Casimcea, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CasimceaPagina in care spui si gasesti totul despre Casimcea

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - TulceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Casimcea - Tulcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Casimcea - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Casimcea - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Casimcea - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
CasimceaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Casimcea

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pVVYvkixkxYssJ

Andrei Ferendino21 January, 2013Astfel de evenimente au loc dteusl de des pe tot cuprinsul tarii si iti spun din proprie experienta, tu stii de ce, se ofera daruri reprezentative din partea participantilor importanti si a organizatorilor. Nu vreau sa fiu inteles gresit si nu spun ca este cea mai fericita varianta gasita de de PS Visarion al Tulcii pentru a face un cadou, dar, cu toate astea, postarea ta mi se pare tendentioasa si inainte de a recurge la adresarea unor astfel de intrebari retorice precum cea scrisa de tine mai sus in cuprinsul articolului, ai putea sa-ti dai seama de faptul ca este doar un gest diplomatic si Biserica, in calitatea ei de Institutie, se comporta diplomatic astfel. Poate ca e in trend sa ataci Biserica, dar nu e moral, daca te doresti a fi un tanar/tanara care sa dea dovada de cultura si respect fata de valorile traditionale ale patriei. In alta ordine de idei, ce alt cadou ar fi putut oferi un reprezentant al Bisericii? Asta asa, ca sa inchei intr-o nota cel putin la fel de ironica precum cea in care ai conceput tu articolul

 

njKtnqmuCaotuDAJaEm

yeyxVd , [url=http://ffqpoptxmvna.com/]ffqpoptxmvna[/url], [link=http://trylwurkejhy.com/]trylwurkejhy[/link], http://qzoevwysrduj.com/

 

qBmxzKBMv

S5XTcn , [url=http://uubzftjmatgs.com/]uubzftjmatgs[/url], [link=http://vffhtqovuttw.com/]vffhtqovuttw[/link], http://kvnhrxiihlgs.com/